Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Ligue 1 2021/22

Wie Ligue 1 hoort, zal ongetwijfeld direct aan Paris Saint-Germain denken. De sterren van PSG moeten zich iedere week bewijzen in de Franse voetbalcompetitie. De Ligue 1 staat vooral bekend om zijn fanatieke fans. Of het nou een wedstrijd van Olympique Marseille, Olympique Lyon of PSG is, de supporters maken er altijd een feestje van. Gewapend met spandoeken en het nodige vuurwerk zorgen zij er ieder weekend weer voor dat hun spelers dat extra zetje in de rug krijgen tijdens thuisduels. Ondanks het wekelijkse feestje op de tribune, zijn er wel degelijk wedstrijden waar vanaf het begin van het seizoen naar uit wordt gekeken. Bij de bekendmaking van het programma van de Ligue 1 gaat voor de meesten direct alle aandacht uit naar de datum van Le Classique, de klassieker tussen Paris Saint-Germain en Marseille.

Ben jij er nog niet helemaal uit welke wedstrijd in de Ligue 1 jij wil bezoeken? Doe dan in de onderstaande voorbeelden inspiratie op. Toch al zeker van welke club je graag wil bezoeken? Klik dan op een van de linkjes hieronder!

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille

Het is voor zowel de PSG- als de OM-fans de wedstrijd van het jaar. Le Classique is de Franse klassieker en wordt gezien als de grootste rivalenstrijd van het land. Op allerlei vlakken verschillen de clubs enorm van elkaar. Het is noord- tegen zuid-Frankrijk, de hoofdstad tegen de provincie en daarnaast ook nog een strijd tussen de twee grootste steden van het land. Zowel op het veld als de tribune kan het er nog wel eens fel aan toe gaan. Met het nodige kabaal, vuurwerk en gezang gaan de supportersgroepen elkaar spreekwoordelijk te lijf. Wil jij komend seizoen aanwezig zijn bij de grootste voetbalwedstrijd die Frankrijk kent? Voetbalreizen.com heeft een fantastisch pakket inclusief wedstrijdticket, hotel en vlucht. Toch liever met de auto naar Parijs? Ook zonder vliegticket is het mogelijk om deze indrukwekkende reis te maken.

Stel nu je reis samen naar:
Paris Saint-Germain - Olympique Marseille >>>
Olympique Marseille - Paris Saint-Germain >>>

Psg Marseille Speelschema

Paris Saint-Germain - Olympique Lyonnais

Voor de supporters van Olympique Lyon moet de opkomst van PSG een bittere pil zijn geweest. Voor de succesvolle periode van de Parijzenaren was het voornamelijk Lyon dat de prijzen binnen haalde. Inmiddels is Paris Saint-Germain hen zo goed als voorbij als best presterende club van de afgelopen jaren. Toch is het niveau van Lyonnais alles behalve minder geworden. Met sterren als Memphis Depay en Moussa Dembélé zullen zij ieder jaar PSG weer het vuur aan de schenen leggen. Wil jij bij deze topwedstrijd zijn? Voetbalreizen.com heeft een prachtig pakket beschikbaar inclusief wedstrijdtickets, hotelovernachting en eventuele vluchten.

Stel nu je reis samen naar:
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon >>>
Olympique Lyon - Paris Saint-Germain >>>

Psg Lyon Ligue1

Paris Saint-Germain - Saint-Étienne

Voor iedereen die pas sinds enkele jaren de Franse competitie volgt, zal dit duel als topwedstrijd als verassing komen. Toch is het voor iedere Frans-voetbalkenner geen gekke keuze zijn. AS Saint-Étienne is een van de clubs in Frankrijk met een enorme supportersschare. De club uit het midden van het land neemt dan ook geregeld een enorm aantal fans mee naar de hoofdstad tijdens een uitwedstrijd tegen PSG. Daarnaast heeft Saint-Étienne ook nog een enorm succesvolle periode gekend, waardoor menig voetbalfan nog altijd opkijkt tegen Les Verts. Voor iedere voetballiefhebber dus een datum om absoluut te omcirkelen op het speelschema.

Stel nu je reis samen naar:
Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne >>>

Psg Stetienne Ligue1

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips