Tickets League Cup Engeland | Voetbalreizen.com

Waar je in Nederland nog wel eens hoort dat de bekercompetitie een 'troostprijs' is, nemen ze het in Engeland behoorlijk wat serieuzer. Voor clubs die net niet bij de absolute top behoren is het vaak dé kans om een ticket voor Europees voetbal te verdienen. Wil jij dit spectaculaire schouwspel van dichtbij meemaken? Boek dan nu je tickets inclusief hotelovernachting en retourvlucht bij Voetbalreizen.com.

Georganiseerde voetbalreizen

Het zelf organiseren van een voetbalreis naar Engeland kan een heel gedoe zijn. Het uitzoeken van een geschikt hotel en prettige vlucht is te doen maar het vinden van een ticket zal zeker voor een Engelse wedstrijd zo nu en dan een hels karwei zijn. Voetbalreizen.com kan jullie volledig ontzorgen door een complete reis inclusief tickets, hotelovernachtingen en retourvlucht te verzorgen. Kies in ons online boekingsproces een hotel en vlucht naar eigen voorkeur uit.

Waarom verkoopt Voetbalreizen.com geen losse tickets? Dat heeft mede te maken met de eis die veel clubs stellen aan ons als reisbureau. Met behulp van het verkopen van pakketreizen dringt men de kans dat wedstrijdtickets op de zwarte markt komen ver terug, wat absoluut iets positiefs is voor elke betrokken partij. Bij ons hoef je bijvoorbeeld nooit bang te zijn dat je ticket ongeldig is, ze komen altijd bij ons via een officieel clubkanaal.

Voetbaltickets League Cup

Voetbaltickets zijn over het algemeen het belangrijkste onderdeel van je voetbalreis. Kies in het online boekingsproces op welke tribune je wil zitten en wij gaan voor je aan de slag. Ben jij tijdens het boeken op zoek naar wat extra informatie of hulp? Schroom niet en neem contact op met een van onze ervaren medewerkers. Met 16 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen naar Engeland weten zijn precies wat jij zoekt.

Of je een E-ticket of fysiek wedstrijdkaartje ontvangt is afhankelijk van de club. Sommige clubs kiezen ervoor om je fysiek wedstrijdticket af te leveren bij het geboekte hotel. In dat geval kun je het afhalen aan de receptie bij aankomst. Wanneer er wordt gekozen voor de levering van een E-ticket, krijg je het tegelijk met de reisbescheiden in je mailbox.

Wijzigingen in speelschema Engeland

Ben er van op de hoogte dat het speelschema van de League Cup berust op mogelijke wijzigingen. Door het strakke speelschema in Engeland en de invloed van TV-maatschappijen wordt af en toe het aanvangsmoment van de wedstrijd gewijzigd. Er zijn speelrondes van de League Cup die in het weekend plaatsvinden, echter zullen de meeste rondes op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond afgewerkt worden.

Aanbod voetbaltickets League Cup Engeland

Voetbalreizen.com heeft een ruim aanbod aan League Cup-duels. Bekijk hieronder welke clubs je kunt bezoeken:

Tickets & voetbalreizen Arsenal FC
Tickets & voetbalreizen Aston Villa FC
Tickets & voetbalreizen Birmingham City FC
Tickets & voetbalreizen Brentford FC
Tickets & voetbalreizen Chelsea FC
Tickets & voetbalreizen Crystal Palace FC
Tickets & voetbalreizen Everton FC
Tickets & voetbalreizen Fulham FC
Tickets & voetbalreizen Leeds United FC
Tickets & voetbalreizen Leicester City FC
Tickets & voetbalreizen Manchester United FC
Tickets & voetbalreizen Manchester City FC
Tickets & voetbalreizen Millwall FC
Tickets & voetbalreizen Newcastle United FC
Tickets & voetbalreizen Queens Park Rangers FC
Tickets & voetbalreizen Southampton FC
Tickets & voetbalreizen Watford FC
Tickets & voetbalreizen Wolverhampton Wanderers FC
Tickets & voetbalreizen West Ham United FC

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen