Programma Queens Park Rangers 2020/21

In de afgelopen tien jaar kwam QPR een aantal keer negatief in het nieuws vanwege financiële wanorde. De club werd een aantal keer overgenomen door een buitenlandse investeerder en kende zware jaren. Voor deze woelige tijd werd Queens Park Rangers vooral gezien als familieclub met een rijke historie vol successen. Dat die tijden inmiddels voorbij zijn blijkt wel als je het programma van The Q's bekijkt. Manchester United en Liverpool zijn als tegenstanders ingeruild voor Brentford FC en Millwall FC. Dat er niet langer tegenstanders uit de Premier League op bezoek komen in Loftus Road, lijkt de fans weinig te doen. Nog altijd even fanatiek als voorheen zingen de supporters van Queens Park Rangers hun team vooruit. Wil jij eens een bezoek brengen aan de oud-club van onder meer Leroy Fer en Jimmy Floyd Hasselbaink? Bekijk dan hier het programma van QPR en boek je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets, hotelovernachting en retourvlucht of bootovertocht. Voor het gehele Championship-, FA Cup- en League Cup-programma kun je op de doorgelinkte pagina's hieronder terecht.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Queens Park Rangers

Queens Park Rangers - Watford FC
De promotie van Fulham FC zal bij Queens Park Rangers-fans een groot gemis zijn. Craven Cottage was op slechts vijf kilometer van QPR's Loftus Road gelegen en was dé ideale awayday voor beide clubs. Toch is er gelukkig voor de Q's een andere rivaal teruggekeerd in de Championship. Met Watford, dat zijn thuiswedstrijden net iets buiten de stadsgrenzen van Londen speelt, komt er weer een prachtig duel bij op het programma van Queens Park Rangers. Op een afstand van slechts een half uurtje rijden, zullen de fans van Watford ongetwijfeld in grote getallen afreizen naar het sfeervolle Loftus Road. Het belooft een heerlijk duel te worden!

Boek nu je voetbalreis naar:
Queens Park Rangers - Watford FC >>>
Watford FC - Queens Park Rangers >>>

Queens Park Rangers - Brentford FC
QPR en Brentford delen een behoorlijke historie. Al sinds 1967 wordt het duel tussen The Q's en The Bees op het scherpst van de snede gespeeld. De reden daarvan? QPR wilde Brentford opkopen en zelf op Griffin Park gaan spelen. De Brentford-fans kregen er lucht van en wisten hun club op een haar na te redden. Sindsdien is de band tussen beide clubs aardig bekoeld. Dat oud Brentford-speler Martin Rowlands later nog wat olie op het vuur gooide tijdens deze derby, maakt het verhaal natuurlijk af. Nadat hij The Bees had ingeruild voor QPR besloot hij voor een vol uitvak Brentford-fans het logo van zijn nieuwe club te kussen. Wil jij deze bizarre derby eens live meemaken? Bekijk dan nu de mogelijkheden via Voetbalreizen.com!

Boek nu je voetbalreis naar:
Queens Park Rangers - Brentford FC >>>
Brentford FC - Queens Park Rangers >>>