Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Queens Park Rangers 2021/22

In de afgelopen tien jaar kwam QPR een aantal keer negatief in het nieuws vanwege financiële wanorde. De club werd een aantal keer overgenomen door een buitenlandse investeerder en kende zware jaren. Voor deze woelige tijd werd Queens Park Rangers vooral gezien als familieclub met een rijke historie vol successen. Dat die tijden inmiddels voorbij zijn blijkt wel als je het programma van The Q's bekijkt. Manchester United en Liverpool zijn als tegenstanders ingeruild voor Birmingham City en Millwall FC. Dat er niet langer tegenstanders uit de Premier League op bezoek komen in Loftus Road, lijkt de fans weinig te doen. Nog altijd even fanatiek als voorheen zingen de supporters van Queens Park Rangers hun team vooruit. Wil jij eens een bezoek brengen aan de oud-club van onder meer Leroy Fer en Jimmy Floyd Hasselbaink? Bekijk dan hier het programma van QPR en boek je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets, hotelovernachting en retourvlucht of bootovertocht. Voor het gehele Championship-, FA Cup- en League Cup-programma kun je op de doorgelinkte pagina's hieronder terecht.

De mooiste wedstrijden van Queens Park Rangers

Queens Park Rangers - Millwall FC
Welke ploeg niet kan klagen over derby's tekort is Queens Park Rangers. Op Loftus Road zijn er jaarlijks verschillende ploegen uit Londen te gast, waaronder Millwall FC. In de Championship namen de ploegen het de laatste jaren steeds vaker en vaker het tegen elkaar op. Doordat het twee stadsgenoten zijn, groeide de rivaliteit tussen de clubs. Een aantal jaartjes mocht QPR ruiken aan het voetbal in de Premier League. Tussen 2011 en 2015 speelde de club 4 seizoenen in de hoogste divisie. Die tijden willen ze maar al te graag herbeleven. Lukt het ze volgend seizoen om weer eens een keer te promoveren? Dan moet het eerst wel langs stadsgenoot Millwall FC, ben jij daar live bij? Boek je reis naar Queens Park Rangers - Millwall FC via de onderstaande link!

Boek je voetbalreis naar:
Queens Park Rangers - Millwall FC >>>
Millwall FC - Queens Park Rangers >>>

Queens Park Rangers - Fulham FC
Er keert volgend jaar nog een derby terug op Loftus Road. Door de degradatie van Fulham FC ontmoet Queens Park Rangers aankomend seizoen een extra stadsgenoot. De Londense derby's brengen altijd extra vuur bij de spelers en fans naar boven. Verliezen doet altijd pijn, maar wanneer het tegen een stadsgenoot is kan je als verliezende supporter je beter ziek melden voor het werk. De fanatisme bij de fans en het harde veldspel op de heilige Championship-grasmatten zorgen ervoor dat jij een echt Engels sfeertje ervaart bij deze Londense derby. Boek via de linkjes hieronder jouw voetbaltrip naar de hoofdstad van Engeland.

Boek je voetbalreis naar:
Queens Park Rangers - Fulham FC >>>
Fulham FC - Queens Park Rangers >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.