Programma Atletico Madrid 2020/21

Atlético Madrid, de tegenpool van stadsgenoot Real Madrid, heeft in de afgelopen jaren weer enorm aan populariteit gewonnen. Ook komend seizoen zullen er weer genoeg voetbalfans op zoek gaan naar het programma van Atlético Madrid. Natuurlijk gaat veelal de aandacht uit naar de derby van Madrid tegen Real Madrid en El Otro Clásico tegen FC Barcelona. Ook voor een voetbaltripje is Atlético meer dan een geschikte club. Spaanse hoofdstad Madrid ademt voetbal. Met zeven clubs op de twee hoogste niveau's mag het zichzelf dus meer dan terecht voetbalhoofdstad van Spanje noemen. Toch is Atlético Madrid op alle fronten een club die er met kop en schouders bovenuit steekt. Ze bezitten een prachtig stadion, hebben een geweldige fanbase en hebben ook nog eens zowel nationaal als internationaal behoorlijk succes. Breng een bezoek aan het sfeervolle Wanda Metropolitano en zie Atléti live aan het werk. Zie hier het volledige programma van Atlético Madrid of bekijk hieronder onze twee wedstrijdtips voor wat extra inspiratie!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Atlético Madrid

Atlético Madrid - Real Madrid
Op zoek naar een mooie Spaanse stadsderby? Dan is Atlético Madrid - Real Madrid wellicht de wedstrijd die je zoekt. Twee van de grootste clubs van Spanje vormen jaar in jaar uit elkaars uitdagers in de Spaanse titelstrijd. Bij Atléti profileren ze zichzelf als een club van het volk en het zal je dan ook niet verbazen dat het enorme Estadio Wanda Metropolitano met ruim 68 duizend aanwezige fans stijf uitverkocht zal zijn. Niet alleen op het gebied van het voetbal zelf maar ook op dat van een geweldige sfeer is Atlético Madrid een absolute topclub. Boek je voetbaltrip naar Atlético Madrid - Real Madrid en ben live getuige van een van de mooiste wedstrijden van de Primera Division.

Boek nu je voetbalreis naar:
Atlético Madrid - Real Madrid >>>
Real Madrid - Atlético Madrid >>>

Atlético Madrid - FC Barcelona
Hoewel de enige echte klassieker van Spanje tussen Real Madrid en FC Barcelona gespeeld wordt, is er nog een wedstrijd die het eigenlijk net zó verdient om als klassieker te worden gezien. Daarom hebben de Spanjaarden de wedstrijd tussen Atlético Madrid en FC Barcelona El Otro Clásico genoemd. 'De andere klassieker' is sinds de bloeiperiode van Atléti steeds populairder geworden. In 2019 gooide ex-Atlético speler Antoine Griezmann nog wat extra olie op het vuur door de transfer naar Barça te maken. Bij het bezoeken van El Otro Clásico ben je verzekerd van topvoetbal, een geweldige sfeer en een fantastische stad om in te verblijven. Als je daarmee niet drie pluspunten afvinkt voor een goed weekendje weg! Bekijk het programma van Atlético Madrid om erachter te komen wanneer El Otro Clásico gepland staat en wacht niet langer met boeken!

Boek nu je voetbalreis naar:
Atlético Madrid - FC Barcelona >>>
FC Barcelona - Atlético Madrid >>>