Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma RCD Espanyol 2020/21

RCD Espanyol is een beetje een vreemde voetbalclub. Met 80 seizoenen in de La Liga is het alles behalve een kleine naam, toch leeft het een beetje in de schaduw van stadsgenoot FC Barcelona. Wat ons betreft geheel onterecht. Alleen het programma van Espanyol is al om van te smullen; laat staan hoe mooi het is als je de club wat beter kent. Waar bij FC Barcelona de tribunes met het seizoen meer gevuld zijn met toeristen, merk je dat bij RCD Espanyol het overgrote deel bestaat uit fanatieke locals. Los Periquitos spelen hun thuiswedstrijden in het RDCE Stadium, gelegen nabij Barcelona's buitenwijken Cornella de Llobregat en El Prat. Het stadion is goed te bereiken vanuit het stadscentrum en is dus perfect om eens een wedstrijd te bezoeken tijdens je weekendje in Barcelona. Op zoek naar het hele programma van RCD Espanyol? Klik dan hier! Voor onze wedstrijdtips raden wij je aan om vooral nog even verder te lezen op deze pagina!

De mooiste wedstrijden van RCD Espanyol

RCD Espanyol - FC Barcelona
RCD Espanyol is weer terug! Twee seizoenen gelden degradeerde de ploeg uit Catalonië nog naar het tweede Spaanse niveau. Lang heeft men niet getreurd in de stad, binnen een seizoen keert Los Pericos alweer terug in de competitie waar ze al zolang in actief waren: de La Liga. Dat betekent dat de derby van Barcelona terugkeert op de kalender in Spanje. De straten van Barcelona zijn weer gereed voor een derby in het seizoen 2021/22. In Estadi Cornellà-El Prat komen de grootste sterren van de stad op bezoek. De beste spelers uit de regio zie jij live in actie aan de kust van Barcelona. Twijfel niet langer en boek een reis naar de derby van Barcelona!

Boek nu je voetbalreis naar:
RCD Espanyol - FC Barcelona >>>


RCD Espanyol - Real Madrid CF
Nu RCD Espanyol weer terugkeert in de La Liga ontmoet het na een jaar eindelijk Real Madrid weer. Na de wedstrijd tegen stadsgenoot FC Barcelona is dit ook een belangrijke wedstrijd voor de thuisploeg. Er staat veel meer dan 'slechts' drie punten op het spel. Het is namelijk Catalonië tegen Spanje. Verliezen is in deze wedstrijd absoluut geen optie. Deze La Liga-wedstrijd moet je een keer zien. Nationale eer en trots zie jij in het stadion terug door de zingende fans, harde tackles en het beste voetbal. Wees er daarom snel bij en boek via de onderstaande link een wedstrijd naar deze beladen wedstrijd.

Boek nu je voetbalreis naar:
RCD Espanyol - Real Madrid CF >>>

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips