Programma Valencia CF 2020/21

Er wordt in de maanden juni en juli enthousiast gezocht naar het programma van Valencia CF. Laten we heel eerlijk zijn, dat is ook niet heel gek. Valencia heeft alles wat het hart van een voetbalreiziger begeert. Met een prachtig stadion met een rijke historie heeft het natuurlijk al voor velen een pluspunt. Daarbij komt nog eens dat Valencia een heerlijke stad is om te verblijven en je hebt dus zo een ideaal scenario voor een weekendje weg te pakken. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als er goed wordt gevoetbald. Hoewel Valencia CF niet direct aanspraak zal maken op de landstitel, hebben ze een hele behoorlijke ploeg. Met spelers als Jasper Cillessen, Gonçalo Guedes en José Gaya in de gelederen zal het ook dit seizoen weer aanspraak maken op een plekje bij de beste vier van Spanje. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Valencia CF? Doe het dan snel want een verhuizing van het unieke Mestalla staat op het programma! Voor het gehele programma van Valencia CF klik je hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Valencia CF

Valencia CF - Levante UD
De stadsderby tussen Valencia en Levante is een van de meest spraakmakende wedstrijden van het Spaanse voetbalseizoen. Al ruim 100 jaar treffen de clubs elkaar in de zogenoemde Derby del Turia, vernoemd naar de rivier die ooit door de stad stroomde. Waar normaal gesproken spelers niet snel de overstap zullen maken naar de grote rivaal, is dat bij de derby van Valencia al vaak voorgekomen. Onder meer Nederlandse superspits Faas Wilkes scoorde zijn doelpunten voor beide clubs. Dat dit soort transfers de wedstrijd een extra element geeft, zal niemand verbazen. Zeker niet als een ex-Valencia speler een doelpunt durft te scoren tegen zijn oude werkgever. Bekijk nu het programma van Valencia CF en ga direct op zoek naar de datum van deze speciale derby.

Boek nu je voetbalreis naar:
Valencia CF - Levante UD >>>

Valencia CF - FC Barcelona
Wanneer een wedstrijd tegen FC Barcelona op het programma van Valencia verschijnt, is het zonder twijfel al een ideaal moment om eens een bezoek te brengen aan Estadio Mestalla. Eigenlijk heb je dan het perfecte weekendje Spaans voetbal te pakken. Zonnend op een terrasje aan de heerlijke tapas en cerveza om vervolgens naar de crème de la crème van het Spaanse betaald voetbal te gaan kijken; dat klinkt zo slecht nog niet. Natuurlijk is er ook nog tijd om de stad te verkennen, die volgens ons absoluut het bezoeken waard is. Maak een wandeling door de groenrijke omgeving van de Túria of breng een bezoek aan het wereldberoemde Ciudad de las Artes y las Ciencias.

Boek nu je voetbalreis naar:
Valencia CF - FC Barcelona >>>
FC Barcelona - Valencia CF >>>