Voetbalreis Real Madrid | Bezoek Santiago Bernabeu

Voetbalreis Real Madrid boeken?

Wie wil nou niet een voetbalreis naar Real Madrid plannen? Real Madrid is veruit de meest succesvolle club van Europa met haar 13 (!) UEFA Champions League-titels en is al decennialang het thuis van de beste spelers ter wereld. Ook komend seizoen staat het veld van Estadio Santiago Bernabeu om de twee weken vol met wereldsterren. Via Voetbalreizen.com boek je gemakkelijk een Real Madrid voetbalreis. Naast het bezoeken van een wedstrijd van Real Madrid, heb je genoeg tijd om de Spaanse hoofdstad te verkennen.

Voetbalreis inclusief tickets Real Madrid

Het aankopen van Real Madrid tickets kan een behoorlijk werk zijn, zeker bij de grotere wedstrijden. Bij Voetbalreizen.com boek je tijdens het samenstellen van je voetbalreis niet alleen je hotel en retourvlucht, je krijgt ook de kans om zelf een voorkeur voor zitplaats op te geven. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Voetbalreizen.com biedt Real Madrid tickets in alle prijsklassen aan. Zo kun je voor een minimaal bedrag hoog op de korte ring plaatsnemen en voor een hogere prijs zelfs je Real Madrid voetbalreis een echt VIP-tintje geven!

El Clásico bezoeken: Real Madrid - FC Barcelona

Iedere voetbalfan heeft zo zijn favoriete wedstrijd. Ook de Real-supporters hebben een aantal duels per jaar die ze absoluut niet willen missen. Een van die duels is El Clásico tegen FC Barcelona. Wanneer Real Madrid de Catalanen treft zit zowat iedere voetbalfan ter wereld op het puntje van zijn stoel. Als je het aan ons vraagt is er vrijwel geen wedstrijd die mooier is om live mee te maken als deze absolute kraker. Boek hier je Real Madrid voetbalreis en maak keuze uit vele opties.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen