Tickets Manchester City | Bezoek Etihad Stadium

Tickets Manchester City kopen

Tickets voor Manchester City worden met het jaar populairder. Iets dat wij heel goed begrijpen. Waar het Etihad Stadium voorheen nog wel eens werd verweten een sfeerloze plek te zijn, kunnen wij dit ontkrachten. Manchester City is hot! Tijdens de opkomst van het elftal is de sfeer magisch. Luidkeels zullen de fans meezingen op het clublied 'Blue Moon Rising'.

Wil je tickets of een geheel georganiseerde voetbalreis naar Manchester City boeken? Bekijk ons aanbod en boek je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets naar Manchester City.

Tickets Manchester City boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Bij je bezoek aan Manchester City ben je verzekerd van tickets aan de lange zijde. Vanaf deze plekken heb je prachtig zicht op het veld en heb je ook nog eens toegang tot de 93:20 lounge. Daarnaast ontvang je een programmaboekje met daarin leuke weetjes over de desbetreffende wedstrijd. Boek nu je voetbaltickets in combinatie met een hotelovernachting en retourvlucht en ben verzekerd van een heerlijk weekend weg!

Voetbalreizen inclusief tickets Manchester City

Het organiseren van een voetbalreis kan behoorlijk wat geregel en stress met zich mee brengen. Wij kunnen die zorgen volledig wegnemen om voor jullie de reis te organiseren! Het enige dat jij hoeft te doen is op onze website een keuze te maken uit wedstrijdtickets van Manchester City, een hotel en een retourvlucht naar keuze. Lukt het niet op onze website? Neem dan contact met ons op via de chat of ons telefoonnummer en wij helpen je graag verder!

Wacht niet langer af en bezoek Manchester City en krijg een indruk van het Etihad Stadium. Bekijk ons aanbod hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen