Tickets Copa del Rey Spanje | Voetbalreizen.com

De Copa del Rey opent vele deuren voor decenniaoude derby's. Waar sommige clubs elkaar niet langer in competitieverband tegenkomen door degradatie of promotie, kunnen ze in de Spaanse beker zomaar aan elkaar gekoppeld worden. Zeker voor dit soort duels zal het erg lastig zijn om zelf aan tickets te komen. Via Voetbalreizen.com zit je altijd goed en verzeker jezelf ook nog van een compleet georganiseerde reis!

Georganiseerde voetbalreizen

Het organiseren van een voetbalreis kan een behoorlijk gedoe zijn. Zelf uitzoeken welk hotel geschikt is; vluchten boeken die aansluiten op de wedstrijd en dan nog proberen een ticket te zien bemachtigen. Al snel zul je enkele uurtjes zoet zijn met uitvogelen van al deze reisinfo. Voetbalreizen.com kan jullie volledig ontzorgen en wij weten precies waar jij naar op zoek bent! Boek via ons online platform tickets voor een wedstrijd naar keuze en verzeker jezelf van het meest geschikte hotel en de beste vlucht.

Door bij Voetbalreizen.com te boeken kies je voor zekerheid. Met onze SGR-dekking ben je van vele gemakken voorzien. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je voor een gesloten stadionpoort komt te staan. Al onze tickets zijn afkomstig van de officiële kanalen van de voetbalclubs.

Voetbaltickets Copa del Rey

Op ons online boekingsplatform kies jij zelf je tickets uit. Betaal je liever wat minder en vind je het niet erg om achter het goal te zitten of ben je bereid om wat extra neer te leggen voor de allerbeste plekken in het stadion? Wij laten jullie zelf kiezen. Boek nu je voetbaltickets voor een wedstrijd van FC Barcelona, Real Madrid of andere Spaanse profclubs en verzeker jezelf van een prachtige voetbalreis.

Er zijn twee manieren waarop wij onze klanten voorzien van tickets. Op welke manier dat gebeurt is afhankelijk van de werkwijze van de club. Enkele clubs kiezen ervoor om E-tickets uit te geven; deze ontvang je tegelijk met de de reisbescheiden via je mail. In het geval van de uitgifte van fysieke tickets zorgt een lokale koerier dat je tickets op tijd in het geboekte hotel aankomen. Je kunt de tickets dan ophalen aan de receptie van je hotel.

Wijzigingen in speelschema Spanje

Het speelschema van de Copa del Rey is onderhevig aan aanpassingen. De TV-maatschappijen hebben dermate invloed dat het kan voorkomen dat een duel wordt verplaatst. Uiteraard proberen zij zoveel mogelijk wedstrijd live uit te zenden, waardoor er dus wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Normaliter worden wedstrijden in de Copa del Rey gespeeld op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Aanbod voetbaltickets Copa del Rey Spanje

Voetbalreizen.com heeft een heel divers aanbod als het gaat om wedstrijden in de Copa del Rey. Bekijk hieronder ons directe aanbod. Mocht er de gewenste club er niet tussen staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Tickets & voetbalreizen Atlético Madrid
Tickets & voetbalreizen RCD Espanyol
Tickets & voetbalreizen FC Barcelona
Tickets & voetbalreizen Sevilla FC
Tickets & voetbalreizen Valencia CF
Tickets & voetbalreizen Real Madrid
Tickets & voetbalreizen Real Betis
Tickets & voetbalreizen Malaga CF

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen