Tickets buitenlands voetbal I Voetbalreizen.com

Tickets buitenlands voetbal kopen

Tickets voor buitenlands voetbal zijn voor grote clubs met enige regelmaat onmogelijk om zelf te kopen. Clubs als Liverpool FC, Manchester United en Real Madrid verkopen steevast uit ​en worden door illegale ticket verkopers tegen woekerprijzen verkocht. Hier is vaak ook nog eens sprake van neptickets. Voetbalreizen.com organiseert reizen op basis van hotelovernachting en tickets. Wij verkrijgen onze tickets bij door clubs erkende leveranciers óf hebben zelf directe lijnen met de voetbalclubs. Zo zijn jullie als klant verzekerd van officiële tickets en hoeven jullie niet te vrezen voor een gesloten poort te staan. Boek jouw buitenlandse voetbaltickets bij Voetbalreizen.com inclusief hotelovernachting(en) en eventuele retourvlucht naar de plaats van bestemming. 

Tickets buitenlands voetbal veilig ontvangen

Afhankelijk van hoe de clubs de tickets aanleveren zullen wij ze bij jullie aanleveren. Steeds meer clubs sturen enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd E-tickets. Wij zorgen uiteraard dat deze dan op tijd bij jullie terechtkomen. Mocht de club ervoor kiezen om fysieke tickets te overhandigen, dan zullen deze bij het hotel worden afgeleverd door een koerier. Zo zul je bij aankomst in het hotel direct een envelop met tickets in ontvangst nemen. Bij Duitse wedstrijden komt het wel eens voor dat tickets per post worden verzonden. Deze worden in de week voorafgaande de wedstrijd per aangetekende post op het adres van de hoofdboeker bezorgd.

Goedkope buitenlandse tickets

Voetbalreizen.com verkoopt pakketreizen inclusief tickets in allerlei prijsklassen. Voor een goede prijs kom je vaak op de tweede of derde ring achter de goal uit. Toch zorgt dit niet perse voor een slecht zicht. Ga je liever voor een wat luxere plek óf zelfs een plek in een VIP-box? Ook dat is bij veel clubs mogelijk. In ons online boekingssysteem kies je zelf welke tickets je inbegrepen wil hebben in het pakket. Uiteraard heb je ook zelf de keuze uit verschillende vliegvelden van vertrek en kies je een hotel op een locatie naar keuze. 

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen