Programma FC Barcelona 2020/21

Het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona is als het maken van een tocht naar een bedevaartsoord. Eens in je leven moet je het gedaan hebben. Een voetbalreis naar Camp Nou en bespeler Barça is iets dat vrijwel iedere voetballiefhebber hoog op zijn to-do-list heeft staan. Bij Voetbalreizen.com boek je gemakkelijk je tickets voor een wedstrijd van FC Barcelona in combinatie met een hotelovernachting en retourvlucht. Op deze pagina kom je alles te weten over het speelschema van de Catalanen, de topwedstrijden en het verloop van de La Liga.

Op zoek naar het complete programma van de Spaanse competitie, de Copa del Rey of Champions League? Bekijk dan de links hieronder.

Klik op deze link voor het gehele aanbod aan voetbalreizen naar FC Barcelona.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van FC Barcelona

FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico)

Veel grotere voetbalwedstrijden bestaan er niet op onze aardbol. FC Barcelona tegen Real Madrid is jarenlang een strijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo geweest. Inmiddels heeft de laatstgenoemde La Liga achter zich gelaten. Van Messi is gelukkig nog wel te genieten in het Camp Nou. Nog altijd is het winnen van dit duel van levensbelang als het gaat om de Spaanse titel. Toch gaat deze klassieker veel verder dan zes extra punten in een seizoen. Het is Catalonië tegen Spanje en daarnaast ook nog eens een duel tussen de twee grootste steden van het land. El Clásico is het grootste lichtpuntje op het programma van FC Barcelona.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Barcelona - Real Madrid >>>
Real Madrid - FC Barcelona >>>

FC Barcelona - Valencia CF

Elk duel van FC Barcelona is een groot voetbalfeest. Met het prachtige combinatievoetbal spelen de Catalanen menig verdediging zoek. Ook tegen Valencia CF belooft het een schitterend duel te worden. Beide spelend aan de oostkust van Spanje zijn Valencia en Barcelona prima steden om te verblijven tijdens je voetbalreis. Of je nu FC Barcelona als uitploeg of als thuisteam ziet spelen, maakt in dit geval niks uit. Kom je ook een beetje voor het immense Camp Nou, dan is dit duel bij uitstek een meer dan geschikt affiche op te bezoeken. Zie het enorme stadion van FC Barcelona in al zijn pracht en praal tijdens een van de mooiste wedstrijden van het programma van FC Barcelona.

Boek nu je voetbalreis naar:
FC Barcelona - Valencia CF >>>
Valencia CF - FC Barcelona >>>